Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Συγκαλύπτουν το έγκλημα σου οι νταβατζήδες και οι προδότες και μιλάς Μεϊμαράκη;



Η ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΕΝΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ – ΒΕΝΙΖΕΛΟ!


107 εκατομμύρια ευρώ χάρισε ο Μεϊμαράκης δύο μήνες πριν τις εκλογές του 2009 στους γερμανούς μιζαδόρους των υποβρυχίων. Το συγκάλυψε ο Βενιζέλος για να κανει το μεγάλο κόλπο με τον Σάφα και να πληρώσει ο Ελληνικός λαός μισό δις ακόμα! Αμέσως μετά, η γερμανική δικαιοσυνη «αποκάλυψε» πως οι Γερμανοί μοίραζαν μίζες για να παίρνουν τις πληρωμές! Αλλά εδώ, Σαμαράς και Βενιζέλος έδωσαν ασυλία με νόμο στους γερμανούς μιζαδόρους!

Και το ερώτημα ειναι απλό: Με ποιό κίνητρο θρασύτατε κύριε Μεϊμαράκη έδωσες 107 εκατομμύρια στους γερμανούς για «υλικό» που ποτέ δεν χρησιμοποιήθηκε;

Και έχεις το θράσος επειδή οι νταβατζήδες συγκαλύπτουν την υπόθεση, να μιλάς για τον Χαϊκάλη, που δεν δήλωσε κυπριακή εταιρεία με μηδενικά έσοδα! Επειδή ο Καμμένος έχει την ευαισθησία να μην επιτρέπει ούτε θεσμική παρατυπία!

Πόσα στοίχισε στον Ελληνικό λαό ο Χαϊκάλης κύριε Μεϊμαράκη; Διότι εσείς του στοιχίσατε 7 δις ευρώ, σύμφωνα με την επίσημη διεκδίκηση του δημοσίου. Αλλά οι νταβατζήδες που έφαγαν εκατομμύρια με την σειρά τους από το μεγάλο κόλπο, σιωπούν. Για να σας δώσουν πάλι την εξουσία και να τα ξανακουκουλώσετε.

Στις 20 του Σεπτέμβρη λοιπόν, θα δούμε εάν σε αυτή την χώρα κατοικούν ραγιάδες οι ελεύθεροι πολίτες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου