Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΣΠΟΡΑ ΤΩΝ ΝΙΚΗΜΕΝΩΝ ΤΟΥ 1945. ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ



Νίκος Μιχαλολιάκος

Είμαστε η σπορά των νικημένων του 1945, Οι εθνικιστές, οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες! Και συμπληρώνουμε εμείς ….. οι γερμανοτσολιάδες! Οι εισβολείς! οι δολοφόνοι των Ελλήνων του 40!

Με τα παραπάνω λόγια εμφανίζεται ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής σε ένα βίντεο του 2012 να αυτοαποκαλείται έτσι έχοντας την αποδοχή των ακροατών του.

Πλέον οι μάσκες έπεσαν για το Ναζιστικό αυτό μόρφωμα!

Οι πατριώτες που όπως αυτοαποκαλούνται που δεν είναι παρά ψευτοπατριώτες αρχηφασίστες έριξαν όλα αυτά τα χρόνια λάσπη στα μάτια των Ελλήνων ψηφοφόρων ότι δήθεν είναι εδώ για το καλό της Πατρίδας.

Οι υμνητές του Χίτλερ δεν έχουν καμία θέση στην Ελληνική κοινωνία. Όταν τους λένε υμνητές του Χίτλερ και του ναζισμού, “αποκηρύσσουν” κάθε τι που σχετίζεται με τη δράση ή την ιδεολογία του φασισμού. Κι όταν κάποιοι, εκ των πραγμάτων, παραδέχονται την αληθινή ιδεολογία τους, όπως ο Χρήστος Παπάς, μιλούν απλά για ένα “νεανικό παρελθόν”…

Εκμεταλλεύτηκαν τον αληθινή δίψα των Ελλήνων Πατριωτών για να περάσουν τα σχέδιά τους. Ήρθε η ώρα λοιπόν να μάθει ο Ελληνικός λαός το πραγματικό αίσθημα που έχει ο πυρήνας αυτού του κόμματος.

Ήρθε η ώρα να βγει μπροστά εν αληθινό πατριωτικό κόμμα που θα εκπροσωπεί τους χιλιάδες των Ελλήνων ψηφοφόρων.

Αλήθεια; Υπάρχει κάποιος πραγματικός πατριώτης που να πιστεύει πλέον ότι σπόροι των δολοφόνων της Ελλάδας μπορούν να μας σώσουν;

Δείτε το παρακάτω συγκλονιστικό βίντεο και κοινοποιήστε το σε όλους τους φίλους σας.




1 σχόλιο:

  1. ΟΙ ΜΑΝΙΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ , ΑΓΥΡΙΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ , ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΥΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΕΔΩ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙ ΕΙΠΕ Η ΕΠΡΑΞΕ , ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ...ΣΕ ΤΙ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ? ΟΤΑΝ Ο Γ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΙΝΗΜΑ , ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ , Η Χ.Α. ΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ??ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ , ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή