Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Greenpeace

Ξέρεις πόση δύναμη έχει η φωνή σου;


Στήριξε κι εσύ την εκστρατεία μας για τα ελληνικά ψάρια μεγαλώνοντας συμβολικά ένα ψάρι στο posotonexeis.gr. Κάθε μέρα μαζί με το ψάρι σου μεγαλώνει και ο αριθμός των ανθρώπων που μαθαίνουν για την εκστρατεία της Greenpeace και συμμετέχουν στην προστασία των ελληνικών ψαριών.

Ήδη 30.000 Έλληνες ευαισθητοποιήθηκαν και μετέδωσαν το μήνυμά μας: «Το ελληνικό ψάρι, που κινδυνεύει από τους εγκληματικούς τρόπους αλιείας της μηχανότρατας, δεν πρέπει να χαθεί από τη διατροφή μας».

Για να προστατεύσουμε τα ελληνικά ψάρια...

Φτάσαμε στην καρδιά του προβλήματος: μάθαμε για το πρόβλημα μέσα από τα λόγια των παράκτιων ψαράδων των Κυκλάδων, που υπέγραψαν το αίτημα μας για θαλάσσια καταφύγια

Aποκαλύψαμε με ένα βίντεο-ντοκουμέντο ότι η μισή ψαριά της μηχανότρατας δεν φτάνει ποτέ στην αγορά και πετιέται πίσω στη θάλασσα.

Κατηγορήσαμε τον αρμόδιο υπουργό για τη συνενοχή του σε αυτό το έγκλημα και ζητήσαμε να σταματήσει αυτόν τον τρόπο αλιείας στις Βόρειες Κυκλάδες, δημιουργώντας εκεί το πρώτο θαλάσσιο καταφύγιο της χώρας.

Η δύναμή μας βρίσκεται στη συμμετοχή σου. Επειδή έτσι η φωνή μας γίνεται πιο δυνατή.

Στόχος μας είναι να σταματήσουμε τους εγκληματικούς τρόπους αλιείας που αδειάζουν τις θάλασσες από ζωή και να γίνουμε πιο υπεύθυνοι καταναλωτές, για να δούμε τις ελληνικές θάλασσες να γεμίζουν και πάλι με ψάρια.

Μεγάλωσε το ψάρι σου στο posotonexeis.gr και κάνε τη διαφορά! Σύντομα θα έχεις τη δυνατότητα να αναλάβεις περισσότερη δράση.


ΑΝΤΖΕΛΑ ΛΑΖΟΥ

Υπεύθυνη εκστρατείας
για το θαλάσσιο περιβάλλον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου