Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

H φωτιά δυνάμωσε ακόμα περισσότερο την αγάπη του Erwin για την Ελλάδα



Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση υποδεχτήκαμε τον φίλο μας Erwin Schrumpf στο Παιδικό Χωριό SOS της Βάρης όπου είχαμε την ευκαιρία να τον τιμήσουμε, τόσο για την συνεχή προσφορά του προς το Σωματείο μας, όσο και για την μοναδική στάση ζωής του! Ο Αυστριακός φιλέλληνας ιδρυτής της οργάνωσης Griechenandhilfe, επέστρεψε στη χώρα μας για πρώτη φορά μετά την απίστευτη περιπέτεια, που είχε σαν επιβάτης του πλοίου ΝΟRMAN ATLANTIC!

Η περιπέτειά του και ο φόβος, που επί 39 ώρες έζησε πάνω στο φλεγόμενο NORMAN ATLANTIC τον γέμισαν με ακόμη περισσότερη πίστη, δύναμη και αγάπη για τη χώρα μας. Με την βοήθεια δεκάδων αυστριακών, αγόρασε καινούργιο αυτοκίνητο, το γέμισε ξανά με φαρμακευτικό υλικό και τρόφιμα και πριν λίγες μέρες βρέθηκε και πάλι κοντά μας.

Ο ίδιος, μεγάλωσε από τη βρεφική του ηλικία, σε Παιδικό Χωριό SOS, λίγο έξω από το Σάλτζμπουργκ της Αυστρίας. Η αγάπη του για τα Παιδικά Χωριά SOS τον έφερε κοντά μας και αποτελούμε έναν  από τους πιο βασικούς δέκτες της βοήθειας της οργάνωσης που έχει ιδρύσει.

Σε μια συμβολική κίνηση ανταπόδοσης και ευχαριστιών από μέρους μας, γευμάτισε μαζί μας και με παιδιά μας σε ένα από τα σπίτια του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης.

Ο Erwin απάντησε στις πολλές ερωτήσεις των παιδιών τόσο για την περιπέτεια του στο φλεγόμενο πλοίο όσο και για τη ζωή του στο Παιδικό Χωριό SOS της Αυστρίας. Στο τέλος τα παιδιά του έδειξαν το σπίτι, τα δωμάτια τους,  έπαιξαν μαζί του, και φεύγοντας του προσέφεραν δώρα, που του είχαν ετοιμάσει.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου