Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Μια πολύ ενδιαφέρουσα αποκάλυψη.

Ο προστατευόμενος των ΗΠΑ Φαλτσιανί, αποκάλυψε την σήψη του μνημονίου μία ημέρα πριν το Eurogroup. Τυχαίο;

ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
Σήμερα, η Ελλάδα αντιμετωπίζει μια ελίτ εκβιαστών, που όμως πλέον απέναντι τους έχουν ανθρώπους που δεν εκβιάζονται από λίστες.

Κάποιοι δεν έχουν ακόμα συνειδητοποιήσει την βαρύτητα της επιλεκτικής αποκάλυψης του Φαλτσιανί για τον Παπανδρέου, την Λαγκαρντ και τους «εταίρους». Ο Παπανδρέου βεβαίως κατάλαβε πολύ καλά με ποιόν είχε να κάνει, αφού δεν τόλμησε ούτε καν να ψελλίσει το όνομα «Φαλτσιανί». Τα έβαλε με τον Καμμένο, τις εφημερίδες, την άδικη μοίρα.

Ο Φαλτσιανί βλέπετε, είναι επισήμως προστατευόμενος μάρτυρας των ΗΠΑ. Είναι δηλαδή ένας από τους πλέον αξιόπιστους ανθρώπους στον πλανήτη και βρίσκεται σε κλοιό προστασίας.

Ο Παπανδρέου λοιπόν, ούτε θα διανοηθεί να τον απειλήσει. Θα προσπαθήσει μόνο, να συγκαλύψει την δημοσίευση του θέματος στα Ελληνικά ΜΜ»Ε» όπως ήδη φάνηκε από τις έντρομες αντιδράσεις του. Και θα βγάζει τον Πεταλωτή σε πρωϊνάδικα να υποστηρίζει ότι ο Φαλτσιανί πλαστογράφησε την λίστα!

Εν κατακλείδι, πέραν του Παπανδρέου, ο συγχρονισμός της αποκάλυψης με το Eurogroup, μόνον τυχαία δεν είναι. Η υφήλιος μόλις ενημερώθηκε ότι η Ελλάδα καταστράφηκε από διεφθαρμένους πολιτικούς και γκάνγκστερς εταίρους. Αυτό που υποστηρίζαμε στο Ολυμπία από τον Νοέμβρη του 2009, όταν αποκαλύφθηκε το βρώμικο σχέδιο Παπανδρέου.

Η Ελλάδα σήμερα αντιμετωπίζει μια ελίτ εκβιαστών. Μόνο που αυτή την φορά, δεν μπορεί να εκβιαστεί, λόγο της τόλμης του Ελληνικού λαού να γκρεμίσει τους διεφθαρμένους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου