Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Ποιοι αγαπούν την Ελλάδα;

Γράφει ο Ιάκωβος Ποθητός


Τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες από τα χείλη του πρωθυπουργού, των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας και των πληρωμένων κονδυλοφόρων, μόνο θλίψη προκαλούν σε όλους όσους πίστευαν και πιστεύουν στους δημοκρατικούς θεσμούς, σε όλους όσους αγωνίζονται οι Έλληνες να παραμείνουν ενωμένοι για να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά την απάνθρωπη επίθεση της Μέρκελ και των Τραπεζών.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο πρωθυπουργός και οι λοιποί παρατρεχάμενοι, στην προσπάθειά τους να παραμείνουν στην εξουσία για να εξυπηρετούν τα ξένα και ντόπια συμφέροντα, καταφέρονται με απαράδεκτους και αήθεις χαρακτηρισμούς εναντίον του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα και των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο άνθρωπος που δεν έχει τον Θεό του, είπε πως αν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση, θα κατεβάσει τις εικόνες από τους Δημόσιους χώρους. Συμπλήρωσε δε, πως αυτός και το κόμμα του δεν θα επιτρέψει να γίνει αυτό.

Ακόμη, ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας (υπηρεσιακός), επίτιμος Α/ΓΕΣ, στρατηγός, Φραγκούλης Φράγκος σε δήλωσή του ανέφερε ότι «Σε αυτό το επίπεδο λοιπόν αισθάνομαι υποχρέωση να δηλώσω την συμπαράσταση μου στις υποψηφιότητες εκείνες, οι οποίες διαθέτουν τα απαιτούμενα δημοκρατικά, εθνικά, χαρακτηριστικά, πιστεύοντας στις θεμελιώδεις αξίες μας, με πρώτη την πίστη στα Ιερά και τα Όσια της Ελληνικής μας φυλής».

Δεν θα σταθούμε στο αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα ασχοληθεί με τις εικόνες στους δημόσιους χώρους.

Προκαλούμεθα όμως να αναφερθούμε στα επιτεύγματα της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ που για 40 χρόνια ήταν στο τιμόνι της χώρας.

Ποιος παρέδωσε την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ στα χέρια αλλοδαπών;
Μα ποιος άλλος, το ΠΑΣΟΚ που με εγκύκλιο του τότε υπουργού Παιδείας Πέτρου Ευθυμίου, έδωσε την δυνατότητα σε αλλοδαπούς, που δεν είχαν λάβει την ελληνική υπηκοότητα, να γίνονται σημαιοφόροι στις σχολικές παρελάσεις.

Πως αντέδρασε η Νέα Δημοκρατία και οι βουλευτές της; Κάνοντας την κότα!

Επίσης, επίσημη έπαρση της σημαίας γίνεται την πρώτη Δευτέρα κάθε μήνα (από το σχολείο της πρωινής βάρδιας). Γνωρίζει κάποιος να μας πει σε ποιο σχολείο γίνεται έπαρση της ελληνικής σημαίας;
Ποιος επέτρεψε να γράφεται στα σχολικά βιβλία πως μόλις κηρύχτηκε ο πόλεμος του 1940, οι Έλληνες τρομαγμένοι κρύφτηκαν στα υπόγεια; Μα ποιος άλλος! Η Νέα Δημοκρατία! Αυτό το κόμμα που νοιάζεται για την Ελλάδα και τους Έλληνες, φρόντισε να διαστρεβλώσει την μεγάλη αλήθεια και που δεν είναι άλλη, πως ο Ελληνικός λαός βροντοφώναξε το μεγάλο ΟΧΙ και πως πολέμησε με απαράμιλλο ηρωισμό κατά του φασισμού!

Επομένως, τα περί πατρίδας και πατριωτών ας αποφεύγουν να τα θίγουν οι ένοχοι, να παρουσιάζονται σαν υπερασπιστές των ιερών και οσίων της πατρίδας μας, εκείνοι, που δεν δίστασαν, προκειμένου να διατηρηθούν στην εξουσία, να πουν «ευχαριστώ» στους Αμερικανούς.

Τέλος, δεν έχει υπάρξει στην παγκόσμια πολιτική ιστορία πρωθυπουργός να αποκαλεί «τρομοκράτες» το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Άραγε ποιος είναι ο πραγματικός τρομοκράτης στην Ελλάδα;
Μήπως αυτός που ευθύνεται για τις 5.000 αυτοκτονίες Ελλήνων πολιτών λόγω φτώχειας;
Μήπως ευθύνεται αυτός που καταλήστευσε τους μικροομολογιούχους χωρίς καμία αιδώ και ταυτόχρονα δεν φορολόγησε τους βιομήχανους και τους μεγαλοεργολάβους;
Μήπως ευθύνεται ο Αντώνης Σαμαράς που πίεσε για να περάσει από τη βουλή τροπολογία με την οποία χάρισε δισεκατομμύρια ευρώ σε εταιρίες πετρελαιοειδών αδιαφορώντας αν με άλλους νόμους που πέρασε από την βουλή, άρπαξε τις οικονομίες των πολιτών;

Όμως, το πλέον σημαντικότερο όλων είναι, για το ποιοι ευθύνονται που η Ελλάδα απώλεσε την εθνική κυριαρχία της, ποιοι ευθύνονται που οι Έλληνες έχασαν την αξιοπρέπειά τους.
Κι αίτιοι αυτής της συμφοράς είναι ΟΛΟΙ οι πολιτικοί της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ που βρέθηκαν στην εξουσία από το 1974 έως και σήμερα.

Δεν κυβέρνησαν τη χώρα το ΚΚΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΔΗΜΑΡ, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Καταλήστευσαν και λεηλάτησαν την Ελλάδα και τους Έλληνες όλοι εκείνοι που σήμερα προσπαθούν να μας πείσουν πως ΜΟΝΟ αυτοί μπορούν να μας σώσουν και πως ο ΣΥΡΙΖΑ αν γίνει κυβέρνηση, θα αποτελέσει την καταστροφή της χώρας.

Μα έχουν αφήσει κάποιον τομέα που ανθεί και που το όποιο κόμμα, η όποια αυριανή κυβέρνηση θα μπορούσε να καταστρέψει;

Σήμερα παραμένει ακόμα ζωντανή στους Έλληνες η ΕΛΠΙΔΑ. Η Ελπίδα που ο Αντώνης Σαμαράς και η παρέα του, θέλει να σβήσει για να μην ανθίσει και στις καρδιές των άλλων λαών της Ευρώπης. Κι αυτή η ελπίδα είναι η ανατροπή αυτής της κυβέρνησης.

Στις 25 Ιανουαρίου θα γκρεμιστεί ένα κατεστημένο που για χρόνια καταδυνάστευε τους Έλληνες και στις 26 Ιανουαρίου μια νέα ελπιδοφόρα μέρα χαράζει.

Και σ’ αυτό το νέο ξεκίνημα όλοι οι Έλληνες πρέπει να βρεθούν μαζί, ενωμένοι, για να κτίσουμε με τον ιδρώτα και την αγάπη μας, την Ελλάδα του 21ου αιώνα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου