Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Γιατί ψεκάζουν την Ελλάδα;;;


Ψέκασμα, Πολιτικοί, ΝΑΤΟ, Αντίμετρα και μπλά μπλά!

Δείτε την χθεσινή φωτογραφία της NASA με το παρανοϊκό ψέκασμα στην Ελλάδα και ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΨΕΚΑΣΑΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΕΝΩ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ. Τι μας ετοιμάζουν;

Διαβάζω στο Ελληνικό ίντερνετ το εξής : «ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΨΕΚΑΣΜΩΝ» και πεθαίνω στα γέλια , γιατί κανείς δεν θα το κάνει (πόσο μάλλον πολιτικός) επειδή είναι επιχείρηση του ΝΑΤΟ.

Δείτε τον μοναδικό τρόπο που τους ΑΦΗΝΕΤΕ ΞΑΓΡΥΠΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΣΣΑΝΕ : «Επαγωγικό CB με 20 – 30 ευρώ¨ http://www.terrapapers.com/?p=7135 και κάνοντας δωράκια σε ΟΛΕΣ τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας κατασκευάζοντας πάμφθηνους οργονίτες, δείτε εδώ : «Η οργόνη μεθ’ ημών.» http://www.orgonodrome.gr/archives/1043

και εδώ : «Κατασκευή οργονίτη ΤΒ σε 4 απλά βήματα!» http://www.orgonodrome.gr/archives/1407 .  Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ !


Διαβάστε ΤΟ «Casus Belli «Κύριοι» και Γιουσουφάκια»http://www.terrapapers.com/?p=18508 . ΝΑ ΚΑΤΑΛΆΒΕΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ οι πολιτικοί δεν θα κάνουν ποτέ τίποτα ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ! ‘Άρα όποιος μιλά για πολιτική δράση επί του θέματος είναι τουλάχιστον ύποπτος η βλάκας !

Διαβάστε για τους Αεροψεκασμούς τα κλασσικά άρθρα της www.miastala.com και του www.terrapapers.com : «Μετεωρολογικός Πόλεμος, Αεροψεκασμοί«, «NanoBots, Αυτός Είναι ο Σκοπός των Αεροψεκασμών» , «Smart Dust η Διαολόσκονη …και Αυτός είναι ο Σκοπός των Αεροψεκασμών» , «UFO & Ψέκασμα«, «Μας ψεκάζουν με RFID τσιπάκια μέσα σε Νανο-ίνες για να μας κάνουν ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!» , «MORGELLONS με σφραγίδα προέλευσης!» , «Επαγωγικό CB με 20 – 30 ευρώ» , «Παθογενές Μυκόπλασμα από το Ψέκασμα των Ουρανών»

Και … το ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΑΡΘΡΟ που ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για το ΘΕΜΑ των ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ στην ΕΛΛΑΔΑ! «Μετεωρολογικός Πόλεμος, Αεροψεκασμοί» , τεχνητοί τυφώνες με σφραγίδα προελεύσεως, ο τρόπος δημιουργίας τους, γεωμετρικά σύννεφα, ακτινοβολίες ελέγχου καιρού, καθημερινό ψέκασμα των ουρανών, αντίδοτα! Morgellons Και Το Λουρί Της Μάνας, (συνέχεια του Μετεωρολογικού πολέμου) 

Άρθρο του Ιων Μάγγου στο περιοδικό Άβατον το 2006 και στο www.miastala.com το 2010 με πάνω από 200.000 προβολές, 30 λεπτά παραμονή στην σελίδα, και 80.000 αναδημοσιεύσεις σε blog Ελληνικά και ξένα.

Αναρτήθηκε από Ion Maggos



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου