Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ



Κλείνοντας το σύγγραμμα που σας εξηγεί όλη σας τη θέση μέσα σ’ ένα ανθρώπινο σώμα, σ’ οποιοδήποτε σημείο κι αν βρίσκεστε στο πλανήτη γη, θέλουμε να σταθούμε λίγο στο φύλο σας, άντρας ή γυναίκα, και στην ηλικία σας (παιδιά – νέοι – νέες, μεσήλικες, ηλικιωμένοι).

Θέλουμε να σας το ξεκαθαρίσουμε με το πιο διευκρινιστικό τρόπο.

Όλοι οι κάτοικοι του πλανήτη σας, μέσα στο ορατό σύμπαν, ονομάζεστε «ανθρωπότητα» και τίποτα άλλο.

Σίγουρα, έχουν ενσαρκωθεί στο πλανήτη σας κάποιες πολύ ιδιαίτερα εξελιγμένες ψυχές και η πλειοψηφία από αυτές τις σταλμένες εξελιγμένες ψυχές, έχουν γεννηθεί στην ελληνική φυλή. Όπως και κάποιες άλλες ιδιαίτερες ψυχές έχουν γεννηθεί σε διαφορετικές χώρες από την Ελλάδα.

Θέλουμε όμως να σας το ξεκαθαρίσουμε τόσο όσο δεν γίνεται περισσότερο.

Είτε ο αποσυμβολισμός της μυθολογίας του 12Θεου, είτε ο αποσυμβολισμός των παραβόλων που δίδαξε ο μέγιστος δάσκαλος Ιησούς Χριστός, είτε ο Ερμής ο Τρισμέγιστος με την φιγούρα του κηρυκείου (ράβδος με δυο φίδια), είτε όλοι οι άλλοι ασύλληπτοι μύστες – Δάσκαλοι, κανένας μα κανένας δε κατέβηκε για τη χώρα που γεννήθηκε να διδάξει.

Όλοι, μηδενός και ουδεμίας δασκάλου/ας – μύστη/ιας δεν ενσαρκώθηκε στον πλανήτη σας, πάρα μόνο για να βοηθηθεί να ανέλθει πνευματικά όλη η ανθρωπότητα.

Κανένας μύστης, κανένας Δάσκαλος, καμία Δασκάλα δεν ήρθε για να διδάξει καμία μεμονωμένη χώρα.

Όλες οι σημαίες που ακλουθείτε στο μέρος που γεννηθήκατε, οι θρησκείες, τα ήθη και τα έθιμα, οι στημένες κρίσεις, οι στημένοι πόλεμοι, οι στημένοι προβοκάτορες, πράκτορες, πολιτικοί, θρησκείες, θρησκευτικοί άρχοντες, όλοι αυτοί έχουν μόνο ένα σκοπό. Είτε οι υψηλά ιστάμενοι το γνωρίζουν, είτε οι χαμηλά ιστάμενοι (παγωμένοι νόες) δεν το γνωρίζουν.

Όλα αυτά λοιπόν σκοπό έχουν να σας διαιρέσουν. Όλες μα όλες οι εξουσίες του πλανήτη σας, φυσικά η κάθε μια εκπροσωπεί την αλήθεια της, πως αλλιώς θα μπορέσουν να σας πείσουν, να ακολουθείτε πιστά και φανατισμένα αυτές τις εξουσίες που έχουν ταιριάξει τάχα στη δική σας ιδιαιτερότητα ή ιδιοσυγκρασία, ή χαρακτήρα.

Όμως, για την δημιουργία, για το Θειο σχέδιο, για το σύμπαν, αυτές οι διαφορές δεν υπάρχουν. Υπάρχει μόνο μια λέξη, «ανθρωπότητα».

Γεννιέστε και πεθαίνετε όλοι με τον ίδιο τρόπο. Από μια μητέρα γεννιέστε και το φυσικό σας σώμα το αφήνετε να αποσυντεθεί στο θάνατο σας στα υλικά της γης. Είτε σαν πλούσιοι από υλικά αγαθά ή φτωχοί να ζήσετε σε όλη την ενσάρκωση σας τα λίγα γήινα χρόνια που ισχύουν αυτά στην απειρότητα του χρόνου (όπως αντιλαμβάνεστε στη γη το χρόνο), είναι αστείο να το συζητάτε.

Ακόμα και 100 χρόνων να πάει ένας συνάνθρωπός σας, ρωτήστε αυτόν ή τους εαυτούς σας, αν κατάλαβε πως έφτασε 100 χρόνων. Θα σας απαντήσει ότι δεν κατάλαβα πως έφτασα 100 χρόνων.

Αυτός ο γρήγορος γήινος χρόνος όπως τον αντιλαμβάνεστε, βοηθάει στο να μπερδευτεί ο κατώτερος Δίας σας – Νους, ώστε να πλανεύεστε από όλες τις στημένες εξουσίες στο πλανήτη σας ότι τάχα 10 -30 η 50 γήινα χρόνια είναι τεράστιος χρόνος

Όμως, όπως σας προείπαμε, όλα τα παιδιά του πλανήτη σας, είναι παιδιά της ανθρωπότητας, όλοι οι νέοι και οι νέες του πλανήτη σας είναι μέλη της ανθρωπότητας, και ακριβώς το ίδιο ισχύει και για τους μεσήλικες και για τους ηλικιωμένους.

Δεν σας κοιτάμε και δεν σας μιλάμε με διαφορετικές γλώσσες και διαφορετικές παροτρύνσεις. Όλους σας βλέπουμε σαν ανθρωπότητα και μέσα από αυτή την αποσφράγιση της γνώσης απευθυνόμαστε σε όλη την ανθρωπότητα.

Μιλώντας για τα παιδιά, μιλάμε για όλα τα παιδιά της ανθρωπότητας.

Μιλώντας για τους νέους και τις νέες, μιλάμε για όλα τους νέους και τις νέες της ανθρωπότητας. Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για τις άλλες ηλικίες.

Και σ’ αυτή την πρώτη επιστολή φυσικά απευθυνόμενοι σε όλους τους κατοίκους της γης/ ανθρωπότητα η μοναδική εργασία που είστε υποχρεωμένοι να ασχοληθείτε είναι να δουλέψετε πρώτα και αποκλειστικά με τον εαυτό σας. Μέσα από αυτή την αποσφράγιση σας δίνονται ακριβέστατες οδηγίες στο πως να εργαστείτε με τον εαυτό σας δηλαδή να μάθετε ποιοι είστε, να αποβάλετε όλα τα βαρίδια του εαυτού σας που φυσικά αντιστοιχούν στα δικά σας εγώ και κατόπιν εξαλείφοντας από εσάς τους ίδιους όλα τα βαρίδια -εγώ σας- επιθυμίες αυτός ο δρόμος θα σας οδηγήσει στην απόλυτη αυτογνωσία και αυτό αυτόματα σημαίνει για εσάς τους ίδιους, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Φυσικά μετά από αυτή τη κατάκτηση της αυτογνωσίας για εσάς τους ίδιους, και τον περίγυρο σας και κατ’ επέκταση για όλη την ανθρωπότητα πλέον ο πλανήτης σας ζει τη νέα χρυσή εποχή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου