Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Οι νταβατζήδες σάλπισαν επίθεση παρέα με την κόκκινη προβιά.



MEGA: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ ΜΕ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΤΟ MEGA ΟΙ ΛΑΦΑΖΑΝΑΙΟΙ ΠΟΥ ΞΕΠΛΕΝΑΝ ΣΤΕΡΓΙΩΤΗΔΕΣ!

Βγήκε η κυρία Χαραλαμπίδου του Λαφαζάνη, ως πρώην πρόεδρος της επιτροπής Πόθεν Έσχες στο Mega για να μας «αποκαλύψει» ότι «ένας υπουργός ξέχασε να δηλώσει 1 εκ. ευρώ» και πως «άλλος υπουργός έχει μετοχές». Τα θυμήθηκε φυσικά τώρα που έχει μείνει εκτός βουλής και το Mega θυμήθηκε την παλιά του τέχνη – κόσκινο.

Όπως τότε, το 2009 όπου ο κακός Καραμανλής αύξησε το πετρέλαιο θέρμανσης από 0,45 σε 0,49 και όλοι ούρλιαζαν «ληστεία»! Όταν οι παπανδρεοσαμαράδες το πήγαν στο 1,40 ήταν απλώς Σεπτέμβρης.

Έτσι τώρα, βγαίνει η αποτυχημένη πολιτευτής για να παραστήσει τον αρχάγγελο της κάθαρσης με… ανώνυμες «αποκαλύψεις». Και αντί να την στριμώξουν οι δημοσιογράφοι και να απαιτήσουν ονόματα, αρχίζουν τις ανώνυμες λεζάντες και η «ειδηση» γίνεται πρώτο θέμα στο νταβατζήδικο.

Όπως το 2009 που ο Θέμος αγκαλιά με τον Αλαβάνο γκρέμιζαν την κυβέρνηση για να έλθει ο «μέγας στοχαστής».

Για την ιστορία αγαπητή «δημοσιογράφοι», ο κύριος Αλέξης Μητρόπουλος δεν έγινε ποτέ υπουργός και ο κύριος Φλαμπουράρης υποστηρίζει ότι μετέφερε αμέσως τις μετοχές με την υπουργοποίηση του. Όσο για την κυρία Χαραλαμπίδου και την κόκκινη προβιά, απλώς επιβεβαιώνουν αυτό που λέγαμε από τότε που διόριζαν καζινάρχες και ξέπλεναν μαύρο τζόγο. Δεν έχουν την αισθητική της αριστεράς αλλά την αισθητική της μαφίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου