Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Αδέσποτα σκυλιά στην κηδεία της γυναίκας που τα τάιζε.

Συγκλονιστικές εικόνες και βίντεο.

Σκηνές που συγκινούν και καταδεικνύουν το μεγαλείο των ζώων -και δη των σκυλιών- έζησαν συγγενείς και φίλοι στην κηδεία μιας γυναίκας, που σε όλη της τη ζωή αγαπούσε τα ζώα, στο Μεξικό.

Η Μαργαρίτα Σουάρεζ από τη Μέριδα υπήρξε ένας άνθρωπος που πάντα νοιαζόταν για τη φροντίδα των ζώων. Συνήθιζε να αφήνει στο σπίτι της φαγητά για να τρώνε αδέσποτα σκυλιά και γατιά κι όταν έβγαινε στο δρόμο κουβαλούσε μαζί της τροφή για να την προσφέρει σε κάποια ζώο που την είχε ανάγκη ή σπόρους για να ταΐσει τα πουλιά.

Δείτε όλη την ιστορία και το συγκλονιστικό βίντεο.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Μαργαρίτα Σουάρεζ πέθανε κι αυτό που έγινε στην κηδεία της ξεπερνά κάθε φαντασία κι αφήνει συγκινημένη και την πιο σκληρή καρδιά. Έκπληκτοι οι συγγενείς είδαν μια σειρά αδέσποτων σκύλων να εμφανίζονται έξω από την πόρτα του χώρου, όπου φυλασσόταν το κορμί της!




«Ήταν ένα θέαμα που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ» δηλώνουν εντυπωσιασμένοι υπάλληλοι του γραφείου στη Misiones Online. Καταλαβαίνοντας ότι οι σκύλοι βρέθηκαν εκεί για να αποδώσουν τιμή στην γυναίκα που τους φρόντιζε, οι υπάλληλοι τους άφησαν να μπουν στον χώρο. Κι αυτοί κάθισαν σιωπηλά γύρω από το φέρετρο σαν να εκδήλωναν με αυτό τον τρόπο τη θλίψη τους. 


Όταν ξεκίνησε η νεκρική πομπή την ακολούθησαν κι ύστερα επέστρεψαν στον χώρο του γραφείου κηδειών -όπου εισέβαλαν ακόμα και πουλιά!


Τα σκυλιά έφυγαν ήσυχα όταν ξεκίνησε η προετοιμασία για το κρεματόριο. «Ήταν κάτι απίστευτο και ταυτόχρονα υπέροχο» δήλωσε η κόρη της Μαργαρίτα Σουάρεζ, Πατρίσια Ουρούτια. «Είμαι σίγουρη ότι τα ζώα ήρθαν να την αποχαιρετήσουν επειδή πάντα τα φρόντισε με τόση αγάπη…».

Δείτε το βίντεο εδώ: https://www.youtube.com/watch?t=280&v=Z38KOoTEa_c



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου