Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Ο ορισμός της Αγάπης.

Είμαι μια βρύση.

Η Ζωή δημιουργείται, ενεργοποιείται και μορφοποιείται από την Αγάπη.  Η Αγάπη είναι μια μορφή μυστηριώδους ενέργειας που διαποτίζει τα πάντα.  Έχει άπειρες μορφές και διαστάσεις. 

Η Αγάπη δεν είναι αντιληπτή στη Λογική σκέψη. Δεν είναι προσιτή στην Ανάλυση αλλά μόνο στην Εμπειρική διαδικασία. 

Η Αγάπη είναι σαν το νερό. Αν και εύπλαστο είναι και ασυμπίεστο. Υπάρχει σε αφθονία.    Γίνεται υγρό, ατμός, πάγος.  Είναι το μέσο μέσα από το οποίον όλες οι διαδικασίες της ζωής διεκπεραιώνονται.  Τα σύννεφα, η βροχή, το χιόνι, οι λίμνες , τα ποτάμια  και η θάλασσα είναι μορφές της ίδιας ουσίας που ανακυκλώνεται.

Είσαι σαν μια βρύση. Έχεις τη δυνατότητα ν' ανοίγεις η να κλείνεις. Το νερό περνά μέσα από σένα αλλά δεν είναι από σένα. 

Την Αγάπη δεν την φτιάχνεις ούτε σου ανήκει...  Απλά δέχεσαι η αρνείσαι να περάσει από μέσα σου.  Όταν δέχεσαι να γίνεις δίοδος Αγάπης περιτριγυρίζεσαι με Ζωή, από μια ζωντανή Φύση που ποτίζεται.  Και έτσι όλοι και όλα συνεργούν για να φουντώσει και ν' ανθίσει ο Κήπος της Ζωής.


Η Αγάπη παρέχεται χωρίς διάκριση σε όλους όσους το ζητήσουν. Η εκδήλωση και η εμπειρία της Αγάπης παίρνει μορφές φαινομένων όπως:  η Χαρά, η Ικανοποίηση, η Ηρεμία, το ατέλευτο Τώρα, η αδιαχώριστη Ένωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου